Култов РД за този участник от “Игри на волята”, ето кои играчи го уважиха СНИМКИ

Един от най-култовите участници от текущия сезон на “Игри на волята” вдигна луд купон в Студентски град по повод рождения си ден. Поканени бяха всички участници, включително такива от предишни сезони. 

Аспарух, известен още като Пух от племето на Непобедимите, ще помни дълго последния си рожден ден. За първи път празнува с толкова много и известни хора, а от заведението се погрижиха за Аспарух и компанията да се чувстват наистина специални. 

Празникът на Аспарух уважиха редица участници, сред които Цветан, Фейгин, Мани, Мирела, Илиян, Иван Гайтанов, Лефтеров, Касим и Николай Чакалов. Направи ни впечатление, че на рождения ден са също Верислав Туджаров, Стратимир,  както и двойката Валентин и Елия от предишния сезон. 
Прави впечатление, че участниците от този сезон са много сплотени след края на шоуто и прекарват всяка свободна минута заедно. Към тях често се присламчват и много от участниците от предните три сезона. Оказа се, че Алекса и Елица са най-нехаресваните риалити звезди сред останалите участници и никога не се събират със съотборниците си. Джаферович е другата, която се цепи от доскорошните си дружки в предаването. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Елза Хоск в 18 факта

Днес, 7 ноември, рожден ден празнува шведският модел Елза Хоск.  Източник: blitz.bg