Влюбените гълъбчета в кралския двор

Зара и Майк Тиндал може и да не са сред най-популярните членове на кралското семейство. Поне докато не попаднем на снимки на двойката, които ни убеждават, че си заслужава да им обърнем специално внимание.
Зара е дъщерята на принцеса Ан – единствената дъщеря на кралица Елизабет от брака й с Марк Филипс.
През 2011 г. Зара Филипс се омъжва за Майк Тиндал, член на английския национален отбор по ръгби. А от всичките им публични прояви и снимки виждаме, че след 11 години брак двамата продължават да се държат като млади влюбени.
По време на празненствата за Платинения юбилей на кралицата Майк често се шегуваше със съпругата си, като се снимаше с нейните шапки. Той беше и човекът, който успяваше да овладее малкия принц Луис, когото той скучаеше по време на празничния концерт пред Бъкингамския дворец.
Поредните “влюбени” снимки на Майк и Зара са от тази седмица. Съпрузите, които са родители на осемгодишната Миа, четиригодишната Лейна и и едногодишния Лукас, бяха сред публиката на тенистурнира Уимбълдън.
Освен че, както обикновено, бяха координирали тоалетите си, двамата демонстрираха страхотните ти семейни отношения и дори се целунаха публично – рядко срещано явление сред членовете на кралското семейство.
Според експерта по кралски етикет Майка Майер, цитирана от People, няма строги правила за това дали членове на кралското семейство могат да показват любовта си към половинките си на публични места. Майк и Зара Тиндал са избрали да го правят и не се притесняват от това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо празнуваме Джулай морнинг

Реално, никой не знае конкретния отговор на този въпрос. Това, което със сигурност знаем, е, че Джулай морнинг е един от неофициалните празници у нас, създаден от хората за хората, който не се чества в никоя друга държава. Джулай морнинг се отбелязва на 30 юни, когато вечерта хората се събират […]

Subscribe US Now