И Хайди Клум, и София Вергара накуп – винаги добра идея

И Хайди Клум, и София Вергара изглеждат зашеметяващо – точно така смятат не малка част от хората. А застанали една до друга, двете правят истински фурор. И понеже го знаят, се събраха заедно на червения килим. Широки усмивки, блясък и много розово – това е дрескодът им за вторник вечерта.
Клум и Вергара привлякоха камерите към себе си на полуфиналите на 17-ия сезон на America’s Got Talent в Лос Анджелис.
Двете дами, които са в ролята на съдии в телевизионното шоу, определено ни напомнят за Барби. Те позират една до друга в искрящи розови рокли, едната в сребристи сандали, другата – в цикламени.
Типично за Хайди, тя показа стегнатото си тяло в къса рокля с ефектен буфан ръкав, който покрива само едното ѝ рамо. 49-годишният супермодел потропва с цикламени токчета с тънки каишки, които още повече подчертават слабите ѝ крака.
София, от своя страна, подчертава фигурата си “пясъчен часовник” в набрана ярко розова рокля – също с едно рамо. Най-отличителният елемент от цялата ѝ визия е бюстът на актрисата, който е покрит със сребърни скъпоценни камъни. Колумбийката се разходи върху червения килим, обута в чифт сребърни сандали.
Двучасовите полуфинални изпълнения на America’s Got Talent бяха излъчени по NBC във вторник, 9 август. Двама от 11-те изпълнители ще отидат направо на финала, за да се състезават за наградата от един милион долара и да оглавят шоу във Вегас.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисите, които нападнаха Шон Бийн заради секс сцените

Всеки, който е гледал Game of Thrones, знае, че през осемте сезона на сериала (е, може би без последните два) секс сцените бяха доста. Сега очакваме нещо подобно и от “Домът на дракона”. Макар да не се задържа особено дълго в сериала Шон Бийн, който изигра Нед Старк, знае за какво […]

Subscribe US Now