Победителят от “Игри на волята” се развежда, жена му разкри нещо потресаващо ВИДЕО

Победителят от третия сезон на “Игри на волята” Андрей Гридин, чието представяне в риалити формата още се коментира от последователите му, се развежда изненадващо с жена си Ксения, а новината разкрива самата тя в Тик Ток профила си.

Всъщност, решението да се разделят дошло именно от Ксения, която дори се преместила от семейното им жилище, както става ясно в едно от видеата.
Големият победител от “Игри на волята” Андрей хвърли голяма бомба след финала: Жена ми се…
Както е известно двамата имат една дъщеря, която по думите на Ксения, след развода ще живее с нея. Въпреки че сама взела решението, червенокоската приемала доста трудно раздялата, поради което ходела редовно и на психолог. “Когато обичаш един човек и се разделяш с него, защото разбираш, че повече не можеш, е много трудно”, споделя рускинята, която разкрива, че покрай всичко това й се появил и здравословен проблем, свързан с храненето, с който сега се опитва да се справи. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Mila Kim ♬ оригинальный звук – Ксени

Още когато Андрей спечели чека за 100 000 лева от риалити формата, мнозина решиха, че сега ще оправи за години напред семейния бюджет. Оказва се обаче, че Ксения никога не е имала допир до въпросните пари, не ги е и искала, а средствата са изцяло запазени за бъдещето на детето. 
Няма да повярвате как се придвижва вече победителят от “Игри на волята” Андрей СНИМКА

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Mihaela Popova ♬ оригинальный звук – Ксени

Любопитна подробност, която също става ясна от откровенията на Ксения, е, че тя вече има нови обожатели, а също и покана да участва в следващия сезон на “Ергенът”, която обаче отказала, поне засега, под претекст, че е твърде рано от раздялата с мъжа й. Иначе тя не е крила, че е голям фен на “Игри на волята”, но вече три пъти не успява да стигне до играта. Току виж покрай събитията в личния й живот, и тази ситуация скоро да се промени./show.blitz.bg

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Bella ♬ оригинальный звук – Ксени

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси лятото на Божана Кацарова

Толкова силно жадувахме за лятото и горещите дни. Е, те вече са тук и сега леко съжаляваме дори, защото нещата излизат извън контрол с температурите. Но точно в този момент е най-подходящо човек да се отдаде на заслужена почивка и екзотика. Точно това е направила и Божана Кацарова. Този път […]

Subscribe US Now