Останаха и без Камила – изненадващото решение на кралицата

Годината определено не започна добре за британското кралско семейство и последните три месеца нищо не върви по план. Първо Кейт Мидълтън постъпи в болница за коремна операция, след това и крал Чарлз бе приет в болнично заведение, а впоследствие се разбра, че има онкологично заболяване. И тези здравословни неволи сложиха на пауза официалните им ангажименти.
Принцесата не Уелс ще бъде далеч от светлините на прожекторите до Великден, за да успее да се възстанови напълно, а за крал Чарлз няма конкретна информация, защото не се знае колко ще продължи лечението ни. В тази натоварена ситуация и принц Уилям си взе почивка, за да бъде до съпругата си.
И всичко сякаш падна на плещите на кралица Камила. Доскоро мразена от мнозина, тя получи възможността да заблести и да покаже най-доброто от себе си. И се възползва максимално. Но и тя вече е на възраст и след няколко натоварени седмици, изпълнени с разнообразни ангажименти, общо 13 на брой, съпругата на монарха също излиза в заслужена почивка.
Тя е координирана с това, че принцът Уелс възстанови публичната си дейност и ще бъде в ролята на главното действащо лице. А неговата дясна ръка ще е принцеса Ан, сестрата на крал Чарлз, която също е по-дейна от всякога, защото обстоятелствата го налагат.
По информация на Daily Mail, кралица Камила си е издействала една седмица дупка в натоварения график, която ще използва, за да прекара малко време със семейството си, а след това има планиран частен полет зад граница. Не е ясно дали по време на тази почивка компания ще й прави нейният съпруг или някой друг. 
Ясно е обаче, че тя ще бъде отново на линия на 11 март, за да представлява краля на службата за Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство. По повода се очаква Чарлз само да запише видеообръщение. 
Според кралски коментатори, цитирани от The Sunday Times, кралица Камила не е очаквала да се окаже в ролята на лидер в кралското семейство, но сега е решена да даде най-доброто от себе си за монархията.
А голяма сила и увереност и дава и подкрепата от обществеността, която получава напоследък – най-ясният знак, че се справя наистина добре. Крал Чарлз също е впечатлен от нея и със сигурност й го е показал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-евтините градове за закупуване на жилище в Европа

Европа предлага безкрайни възможности не само за туризъм, но и за временно или постоянно установяване в градове, различни от родните ни. За хората, които предпочитат да не живеят под наем, а в собствено жилище, Express прави класация на деветте най-евтините градове според цената на апартаментите там. Всички те се намират […]

Subscribe US Now