Голямата разлика между принц Джордж и принц Луис

Кейт Мидълтън няма да има никакви публични ангажименти чак до Великден заради това, че се възстановява от операция в коремната област. Това, което е сигурно обаче, е че тя може да се радва изцяло на вниманието на децата си, докато прекарва времето у дома.
А трите деца на принца и принцесата на Уелс няма как да са по-различни едно от друго. Особено двамата братя. Освен че принц Джордж някой ден ще стане крал, той има и доста по-различен музикален вкус от малкия си брат.
Принц Уилям разкри, че малкият Луис е фен на музиката на One Republic. Британската група свири на живо по време на Earthshot Prize в Сингапур в края на миналата година, принцът на Уелс, който е патрон на събитието, призна това пред One Republic.
10-годишният Джордж очевидно предпочита по-твърда музиката, защото преди няколко години баща му разкри, че си пада по парчетата на AC/DC. Преди това пък Уилям е казвал, че Джордж харесва и Led Zeppelin, пишат Express.
От това можем да заключем, че очевидно най-големият син на принца и принцесата на Уелс е фен на рок музиката. Затова пък принцеса Шарлот предпочита да слуша Шакира и дори танцува на хитовото парче на колумбийката “Waka Waka”.
Принц Уилям разказа последното по време на участието в подкаста Time To Walk. Малко след това пък самата Шакира пише в профила си в Х: “Много съм щастлива, че харесвате музиката ми, принцеса Шарлот”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще се върне ли Хари в кралския двор

Новината, че крал Чарлз е болен от рак, успя да накара принц Хари да стегне куфарите моментално и да се върне в родината си. Посещението му на Острова обаче трая прекалено малко, а остави след себе си прекалено много въпроси без отговор. Очаквано се заговори дали е възможно болестта на монарха […]

Subscribe US Now