Как изглеждат децата и внуците на Снуп Дог

Снуп Дог позира за рядка снимка с цялото си семейство, като част от рекламната кампания за SKIMS на Ким Кардашиян тази седмица.
51-годишният рапър смени обичайната си визия и облече пижама заедно със своите деца и внуци за празничната кампания на компанията.
Изпълнителят на Death Row Records, чието истинско име е Калвин Кордозар Бродъс младши, блесна в три различни визии от гамата.
Снуп, който е един от най-известните хип-хоп изпълнители, с гордост позира към съпругата си Шанте Бродъс (51 г.), с която е женен от цели 25 години. 
Освен това към тях се присъединиха и техните деца, и внуци, които позираха за фотосесия, заснета от прочутия фотограф Дона Троуп.
Корд Бродъс (28 г.), Кордел Бродъс (25 г.) и Кори Бродъс (23 г.) придружиха родителите си, като се вмъкнаха в удобните пижами на Кардашиян.
Новият годеник на Кори- Уейн Дюс също присъства. Освен това на снимките са и внуците на Снуп: Зион (7 г.), Елевън (4 г.), Скайлър (21 месеца), Кордоба (3 г.) и Шато (21 месеца).
Семейство Бродъс изглеждат наистина страхотно заедно, докато позират в различни модели от колекцията облекла на Ким Кардашиян. 
Един от постовете в официалния акаунт на SKIMS в Instagram гласи: “Представяме кампанията SKIMS Holiday, с участието на Снуп Дог, заедно със съпругата, децата и внуците си. Културната икона и три поколения от семейството му са заснети заедно за първи път, облечени в нашата характерна колекция Cosy.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Юлиан Вергов проговори след твърденията, че е пребил Диана Димитрова ВИДЕО

Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, провокира редица версии, една от които, че насилието е дело на колегата й Юлиан Вергов.  До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията. Във вчерашното издание на […]