Алекс Богданска призна за голяма лъжа и окончателно реши за Петканов СНИМКИ

Въпреки че вече официално са разведени от месеци насам, сагата между Алекс Богданска и Дани Петканов явно има още доста неизлъчвани епизоди. Поне ако съдим по реакциите и на двамата в социалните мрежи. И не само там.

Наскоро пред Мон Дьо моделката призна за каква болка става дума след раздялата и дали изобщо има надежда двамата отново да се съберат един ден. По думите й тя и Даниел са излъгали своите последователи, обявявайки раздялата си. Тогава в публикацията в Instagram двамата написаха, че са “решили” да се разделят, като това създало впечатление, че решението е взаимно. Но не такава е истината. Решението било на Даниел и било взето още през ноември. 
Алекс Богданска изпадна в депресия, избяга от дома си и започна да… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

Именно тогава, през ноември миналата година, Лудия репортер поискал да се раздели с моделката, като й казал, че не може да продължи напред с нея. А тя в този момент си мислела дори за второ дете.
Алекс Богданска смени Дани с милионер СНИМКИ
В интервюто моделката заяви, че последно е била истински и напълно щастлива преди 3 години – тогава имала семейство, дете, кариера. А сега… сега се учи да е щастлива наново. Вече като самотна и работеща майка. Но е категорична – връщане назад към Даниел няма, а към момента и в живота ѝ няма място за нова любов. Причината? Тя се чувства емоционално осакатена, а единственият ѝ фокус е върху това да осигури сигурност и спокойствие за детето си.
И все пак, ако се стигне до нова връзка, Богданска е категорична – повече няма да допусне да загърби себе си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Иванка Тръмп както не сме я виждали досега

Последната новина около семейство Тръмп беше тъжна. На 14 юли в дома си в Ню Йорк издъхна Ивана Тръмп, първата съпруга на Доналд Тръмп. След по-малко от седмица се състоя и церемонията по погребението ѝ, на която присъстваха и трите ѝ деца – Доналд Тръмп-младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп. […]