Кийра Найтли – обект на желание и дори похот

Звездата на Кийра Найтли изгря много рано – английската актриса бе едва на 17, когато добива световна слава с ролята си на Елизабет Суон в първата част от поредицата “Карибски пирати”.
Но славата е нож с две остриета. С днешна дата 37-годишната актриса споделя, че се е чувствала доста объркана в ранните си актьорски години. Причината е, че заради ролята на Суон тя често се е била “обект на желание” и дори “похот”, по собствените ѝ думи, от страна на хората около себе си.
Още повече че филмът, с който Кийра прави първата си по-значима роля в киното, е Bend it Like Beckham, в който влиза в образа на жена футболист. “Беше странно – в един момент трябва да съм наистина мъжествена, а в следващия да се опитвам да бъде нещо коренно противоположно. Това ме объркваше, чувствах се дори блокирана”, споделя Найтли в интервю за априлския брой на Harper’s Bazaar.
“Животът ми се стече така, че рано навлязох в света на възрастните. И опитах вкуса на славата в доста крехка възраст. Беше стресиращо. Защото изведнъж се превърнах в център на внимание и бях съденa за всичко, което правех”, допълва още актрисата. Искала е да пробие в актьорската професия и на всяка цена, което пък е довело до бързото ѝ “прегаряне”.
Едва на 22 години, Кийра получава психически срив и и е диагностицирана с посттравматично стресово разстройство, заради трудностите ѝ да се справи с внезапната слава, припомнят от Bang Premier.
“Бях невероятно строга към себе си. Никога не бях доволна и постоянно смятах, че не съм достатъчно добра. Разбира се, добре е човек да бъде целеустремен. Но и да бъдеш толкова взискателен към самия себе си е и ужасно изтощително”, казва още Кийра. И все пак подчертава, че изпитва и известно “благоговение” пред своето 22-годишно аз, защото с днешна дата вече не може да бъде толкова амбициозна.
Може би причината за това се крие във факта, че днес Кийра, освен успяла актриса, е и майка. Тя има две дъщери – Еди (7 г.) и Далайла (4 г.), които са плод на връзката ѝ с музиканта Джеймс Райтън (39 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Слуховете за Брус Уилис и Деми Мур, които Ема Хеминг опроверга

Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са болестите от рода на деменцията. Те започват да се развиват след определена възраст и драстично променят начина на живот на болния. Като лечение за момента няма. Точно такова е заболяването на Брус Уилис – актьорът прекрати активната си кариера миналата […]