Анджелина Джоли споделя откровенопред Vogue за нанесените рани след раздялата с Брад Пит

Анджелина Джоли признава, че фактът, че е майка, макар и самотна, буквално я е спасило от това да се отдаде на “тъмната страна” на живота. В ново интервю за Vogue актрисата говори за това как фокусирането върху родителството, на фона на бурния ѝ развод с Брад Пит, я е поддържало през годините.
“Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Но това, че имам деца, ме спасява в трудните ми моменти – и ме научи да бъда в този свят по различен начин”, каза тя пред изданието.
Холивудската звезда не скри, че се чувства “доста потисната” в последно време. “Все още понякога трудно разбирам сама себе си, дори и на 48 години. Още повече, че в момента изживявам нелесен, преходен период”, призна тя. Така, без да споделя много, Джоли намекна, че животът на цялото семейство е труден през последните години. “Имахме много да лекуваме”, обясни актрисата. “Но важното е, че намираме опора един в друг.”
Анджелина Джоли позира за корицата на ноемврийския брой на Vogue, облечена в бяла, развяваща се рокля, без презрамки, покрита с розова боя – докато рекламира новата си модна компания Atelier Jolie.
“Нямам амбиции да бъда голям моден дизайнер, по-скоро искам да помогна на други талантливи хора да станат това”, обясни тя. “И така да променя някои аспекти от живота си, за да продължа напред.”
И уточнява, че понякога начинът, по който човек се облича, говори много за него и моментното му състояние. “Може да е като: не се забърквай с мен, нося си бронята”, казва тя. “След като преминах през нещо, в което бях толкова наранен, психотерапевтът ми ме попита дали бих опитала да нося ефирна, развяваща се дреха. Предположих, че е заради предпочитаните от мен панталони и ботуши, които проектират “по-твърд” вид и изграждат силен образ.”
Анджелина Джоли и Брат Пит, които обявиха развода си през 2016 г., след дванадесет години заедно, имат общо шест деца – Мадокс (22 г.), Пакс (19 г), Захара (18 г.), Шайло (17 г.) и близнаците Вивиен и Нокс (15 г.). Двамата актьори продължават да се борят в съда за попечителството над децата си, както и за винарна, която някога са притежавали заедно. През май, 2021 г. получиха съвместно попечителство, но само месец по-късно решението на съда беше отхвърлено. И до ден днешен въпросът остава неразрешен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Михаил Билалов куфее в чалготека, мрежата прегря ВИДЕО

Любопитно видео в ТикТок, в което Михаил Билалов куфее в нощно заведение на фона на ритмична балканска музика, предизвика голям интерес в социалните мрежи. От клипчето става ясно, че тв водещият на “Стани богат”, когото мнозина продължават да асоцийрат с култовия му образ в “Под прикритие” на Джаро, определено се […]

Subscribe US Now