Пак попиляха Силвена Роу, този път заради тези СНИМКИ

Напоследък Силвена Роу често провокира всевъзможни реакции в социалните мрежи с това, което казва и показва. Палавата блондинка редовно изумява с хрумките си. Последната – да покаже какви резултати има от практикуването на йога на корема.

Въпреки че този път, за разлика от други, Роу отправи серия от препоръки за по-добри резултати в посока стягане на коремните мускули, отново отнесе доволно количество ирония и нападки от последователите си.
Силвена Роу е като в небрано лозе, обявиха я за лъжкиня заради тази СНИМКА

“Ядрото се състои от мускулите в средната част или торса, около гръбначния стълб и таза. Това включва коремните мускули отпред, но също и мускулите в долната част на гърба и около страните ви. Основните мускули не се считат за мощни, но те играят основна роля в стабилизирането на гръбначния стълб и таза. Те също са ключови за поддържането на добра стойка! Искам сила, а не кльощавина или да съм слабичка!”, препоръчва топ готвачът Силвена Роу.
Силвена Роу става водеща на предаване за секс, ще си партнира с гол мъж
“Това вече е ненормална работа!”, гласи един от коментарите. В друг се казва: “Добро утро, пак разбута кошера с осите… Неее, само една добра препратка към лелките, че годините не са водещи, а упоритост и желание да си във форма, разголването е да покаже, че може”
“Вие сте публична личност, така, че трябва да приемате критика и всякакви коментари. Годините в случая не играят роля, любопитно ми е, когато “младежите” стигнат до моята или ваша възраст, как ли ще изглеждат? И дали ще има злобни коментари или просто ще си мълчат…”. 
Разбира се, Силвена Роу се радва и на някои положителни изказвания. “Тези дето ви критикуват нека си покажат корема със снимка в коментара… на вашата възраст колко жени имат смелост и самочувствие и тяло.. А не да седят цял ден на дивана “да чоплят семки и да плюват във социалните мрежи…”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата грешка на Джейн Фонда

Джейн Фонда е вече почти на 85, но не крие тревогите си, че е все по-близо до смъртта. Въпреки тях обаче продължава да демонстрира силния си дух и завидно добре поддържания си външен вид. Колкото и добре да изглежда за годините си, актрисата го е постигнала не само благодарение на […]