Най-татуираната българка си призна: Не правя секс, ям камъни!

Когато видите Поли Бобева, най-татуираната българка, едва ли ще си помислите, че тя не близва алкохол, няма история с наркотици и не води полов живот. Да, но истината е точно такава. 

Това разкри Поли в отговор на въпрос на последователка в TikTok, която я помоли да сподели неизвестни факти за себе си. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Poli Bobeva (@polibobeva)

Поли разкри, че е била едва на 15 г., когато е спряла захарта и тестото, а днес дори не знае какъв е вкусът на повечето неща в магазина. Поли не купува нищо в опаковка, а се храни изцяло със сезонна храна, пише vbox7.com.
Единственият животински продукт, който яде, е домашно кисело мляко, от “щастлива крава”. Поли споделя и рецепта с киселото мляко, с която се чистят всякакви паразити по тялото.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Poli Bobeva (@polibobeva)

Но киселото мляко не е единственият начин, по който татуираната мацка се справя с паразитите. Тя чисти водата си с камък – зеолит. И понеже явно това не е достатъчно, Поли от време на време си хапва от въпросните камъчета.
Ние обаче сме убедени, че още мислите за първото изречение – че Поли не води полов живот. Как така?! Ами… така! Вместо с мъже, Поли спи с… пирамида! /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващи проблеми за Натали Портман

Може и да свързваме Холивуд с много блясък и вълнуващи събития, но реалността там далеч не е чак толкова прекрасна, колкото звучи. И на звездите им се случват неприятни случки. Като например тази с Натали Портман и колегите ѝ от сериала Lady in the Lake. През уикенда те съвсем спокойно […]