Ето как изглеждат четирите дъщери на Мат Деймън

Мат Деймън е грижовен и любящ баща, който държи на децата си. И ги пази далеч от светлините на прожекторите и общественото внимание.
Затова и актьорът рядко може да бъде видян с дъщерите си извън личното пространство на дома. Ето защо бе наистина любопитен моментът, в който Деймън се появи на червения килим, заобиколен от всичките си четири деца.
Поводът бе парижката премиерата на един от последните филми с участието на холивудската звезда – “Опенхаймер”.
И докато позира пред фотографите, Мат е неотлъчно до дъщерите Стела (12 г.), Джиа (14 г.), Изабела (17 г.) и Алексия (24 г.). Всяка от тях е избрала за повода семпла рокля, а 52-годишният актьор и носител на Оскар носи елегантен син костюм, съчетан с бяла тениска и кафяви обувки.
Мат и съпругата му Лусиана Баросо имат заедно три деца, а най-голямата дъщеря е на Лусиана от предишна връзка.
Групата има всички основания да бъде щастлива – епичната биография на режисьора Кристофър Нолан за физика Робърт Опенхаймер, смятан за един от създателите на атомната бомба, вече получава възторжени отзиви.
Преди време Мат Деймън издаде впечатляващото времетраене на филма. “Той е цели три часа”, каза той пред Variety през март, когато започнаха да се появяват оскъдни подробности за продукцията. “И е фантастичен”, продължи той, възхищавайки се на изпълнението на колегата си Килиън Мърфи, който е в главната роля. “Мърфи е феноменален. Той е всичко, което бихте искали да бъде.”
Що се отнася до щастливата съдба да има толкова много красиви дъщери, които всячески го подкрепят, Мат е признавал, че това е било неочаквано за него. “Никога не съм мислел, че ще бъда заобиколен от момичета, но е страхотно. Не знаеш накъде ще те отведе животът”, каза той пред Today през 2012 г. “Научавам толкова много неща, не на последно място колко по-умни са момичетата.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е само Белослава - 6 известни българи, хванати зад волана след употреба на алкохол и/или наркотици

През последните няколко дни една от най-коментираните теми в медийното пространство се оказа Белослава. За съжаление, причината да се говори толкова много за нея не е нито с нова музика, нито с предстоящ концерт. На 11 юли Белослава беше задържана за шофиране след употреба на алкохол. Става ясно, че тя […]

Subscribe US Now