Синът на Хю Хефнър с профил в OnlyFans

Медийният магнат Хю Хефнър, който почина през 2017 г. на 91-годишна възраст, има четири деца. С първата си съпруга Милдред Уилямс отглеждат син Дейвид и дъщеря Кристи, а с втората – Кимбърли Конрад, двама синове – Марстън и Купър.
Мърстън, който е на 33 години, също е вече семеен. Той се жени за Анна Хефнър, с която посрещат първото си дете – малкия Глен, едва преди месец. Горе-долу в периода на раждането на бебето си обаче, Марстън Хефнър се присъединява към OnlyFans, за което не крие, че е критикуван от семейството си.
В интервю за The Messenger синът на Хю Хефнър признава, че мнението на фамилията му за платформата е, че е “порнография”. “Но докато качвам голи снимки, които са правени с вкус, това не е порнография”, твърди Марстън Хефнър.
По думите му в семейството има двоен стандарт, очевидно намеквайки за Playboy, който бе ръководен от Хю Хефнър. Марстън казва, че според близките му не е толкова приемливо мъжете да изразяват своята сексуалност, но това го разстройва и не мисли, че е правилно.
Всъщност за отношението му към сексуалността повлиява майка му, която е бивш модел на Playboy. Заради нея той твърди, че не се срамува от голотата. И дори нещо повече – може да различава порнографията от голотата, като е израснал с разбирането, че Playboy не е първото.
Снимките на Марстън Хефнър в OnlyFans обаче често биват подигравани и той не крие това. Но споделя, че просто прави това, в което вярва, “а именно, че няма нищо лошо в голотата”.
За последователите си в самата платформа синът на Хю Хефнър разкрива, че са “приятелски настроени” и го “намират за привлекателен”. Но предизвикателството, с което се сблъсква, е, да оправдае очакванията, които както можем да предположим, са високи, защото все пак е… синът на Хю Хефнър.
“Когато бях на 20 и се занимавах със социални медии или когато създавах изкуство, на никого не му пукаше. Но тъй като съм син на Хю Хефнър и защото си направих OnlyFans, сега имам гарантирана платформа и като че ли гарантирана аудитория”, споделя още Марстън Хефнър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващата снимка на принц Алберт

Възможно е проблемите между принц Алберт и съпругата му Шарлийн да продължават. Принцесата прекарва по-голяма част от времето в Швейцария, като пристига в Монако само за официални ангажименти или да види децата си. За сметка на това обаче Алберт поддържа добри отношения с някои от бившите си партньорки и, в […]

Subscribe US Now