Проблеми в семейството на Силвестър Сталоун

Когато си известна светска двойка, слуховете и коментарите няма как да не те преследват. Такива са Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин, които се принудиха да пуснат официално опровержение на слух по техен адрес.
В последните седмици упорито се говори, че семейството се разделя.
Началото на коментарите сложи една татуировка. 76-годишният актьор от “Роки” покри татуировка с лицето на 54-годишната Флавин, която от години има на рамото си, с такава на кучето си.
От своя страна Флавин преди седмица публикува снимка в официалния си профил в Instagram, на която е с трите си дъщери от Сталоун. “Момичетата са моят приоритет. Нищо друго няма значение – четирите завинаги заедно”, написа тя.
Всичко това стана причина преди ден в редакцията на Daily Mail да пристигне опровержение от официални представители на Слай. “Г-н Сталоун искаше да освежи татуировката на съпругата си Дженифър, но резултатът беше незадоволителен и нямаше как да се поправи. Затова се принуди да покрие оригиналната рисунка с такава на кучето си Бъткъс от “Роки.”
В изявлението се допълва, че Силвестър Сталоун обича семейството си, а феновете му съвсем скоро ще могат да гледат риалити предаването за тях The Stallones по Paramount+.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любимата българска певица на Лара Фабиан влиза в „Гласът на България

18-годишната Жаклин Таракчи ще пробва късмета си в новия сезон на музикалното шоу „Гласът на България“, който тръгва от септември по bTV, разбра репортер на „БЛИЦ“. Младата дама стана известна като любимата българска певица на Лара Фабиан. Двете дори са се виждали на живо два пъти, а Фабиан е останала […]