Елица сложи екстеншъни, а Алекса се пусна със сръбска топ звезда СНИМКИ

Откакто доби популярност покрай участието си в “Игри на волята” половинката на победителя Алекса – Елица се промени драстично и със сигурност изненадва много последователите си в социалните мрежи. 

Двойката не се спира след излизането си от популярния риалити формат, а това, което правят не само заедно, а и поотделно, предизвиква бурни реакции в мрежата. Вижте, например, какво прави Алекса и най-вече – с кого!
Елица от “Игри на волята” с предколеден тунинг, няма да я познаете СНИМКА

Победителят от последния сезон на Игрите се снима със сръбската звезда Теа Таирович и очевидно половинката му Елица не ревнува много, защото иначе той едва ли щеше да се щрака по този начин. Всъщност на въпросното участие на изпълнителката Алекса е бил в компанията на Елица и на Гого от Игрите, а снимката сподели по-късно самата Теа в Инстаграм профила си.
Ето го новия дом на Алекса и Елица за 100 бона ВИДЕО
Дали за това излизане или по принцип, Елица вече е с далеч по-дълга коса, защото заложи на екстеншъни. Поне засега тя се старае да залага на естественото излъчване. Да видим докога!/show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Кая Гербер целува страстно Остин Бътлър

Кая Гербер и Остин Бътлър бяха уловени в интимен момент веднага след края на тазгодишната церемонията по връчването на наградите Златен Глобус. И ако Кая целува страстно своя приятел, то има защо – Остин не само бе номиниран, но и спечели в категорията “най-добър актьор в драматичен филм” за участието […]

Subscribe US Now