Жената, чиито пропорции на тялото изумяват всеки

Млада жена се превърна в онлайн сензация, благодарение на изключително дългия си торс. Въпреки всички предизвикателства, с които Еми трябва да се сблъска, тя е решена да парадира със своята уникалност, напомняйки ни, че нашите различия могат да се превърнат в най-силните ни оръжия.
23-годишната Еми, която е известна като emmielovescows в TikTok, стана изключително популярна с видео, показващо тялото й в кафяво изрязано горнище и зелени панталони. Видеото е гледано над 3.3 милиона пъти до момента, а хората я засипват с комплименти за уникалното й тяло. Младата жена, която редовно публикува клипове, демонстриращи нейното стройно, но особено тяло, е хвалена от последователите си, а някои дори предполагат, че ще стане модел.
И въпреки че дългият й торс създава впечатлението, че е много висока, Еми разкрива, че всъщност е само 1.60 метра. В един от клиповете си тя обяснява, че останалата част от тялото й не е толкова издължена, колкото средната й част. Инфлуенсърката отбелязва, че приема всички нейни черти: “Имам дълъг торс, който приемам и обичам. Но имам и къси крака, които обаче обичам също толкова силно.”
Въпреки че самата тя е голям защитник на бодипозитивизма, се намират и такива хора, които я критикуват остро онлайн, отбелязва Bright Side. И докато някои я питат дали не смята, че е редно да посети лекар, който да провери “състоянието” ѝ и смятат, че прилича на извънземна, други фенове се втурват в нейна защита, напомняйки, че да сме различни е много нормално и че нашата красота се крие в нашата уникалност.
“Всяко тяло е различно и няма нищо лошо в това.” Съгласни сме, че Еми е зашеметяваща и й се възхищаваме, че разпространява толкова много позитивизъм и това колко е важно да обичаме себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс сцената на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се разголи за снимките на новия сезон на популярния сериал The Morning Show по Apple TV+. Кадри на 54-годишната актриса бяха публикувани от Daily Mail. В сцената Джен, която играе телевизионната водеща Алекс, интервюира милиардера Пол Маркс (Джон Хам) в имението му в Хемптънс. След интервюто двамата се […]

Subscribe US Now