Неузнаваема! Дара си хвана гадже и буквално се стопи ВИДЕО

Дара журира и в новия сезон на “Гласът на България”, само че за разлика от предишния път, е коренно различна откъм килограми. Изпълнителката демонстрира колко е отслабнала, залагайки на традиционните си провокативни тоалети.

Варненката, която не пропуска да спомене почти във всеки епизод на шоуто колко много се гордее с родния си град, напоследък е заливана от положителни коментари в социалните мрежи за външния си вид.
Дара отмъкна гаджето на наша актриса! Двамата били дори сгодени… СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

Но за да постигне толкова добра форма, певицата със сигурност е положила доста усилия, вероятно изтощителни фитнес тренировки и строг хранителен режим. Преди време Дара бе споделила на последователите си, че избягва всякакви сладки продукти и тестени изделия. Залага и на контролирано гладуване.
Вулгарно! Ето как Дара се гали по най-милото СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

Новото гадже на Дара предизвика мощен хейт заради… СНИМКИ
Феновете на Дара са убедени, че една от причините тя да се втали толкова и да засияе още повече е гаджето й Еврин Иванов, с когото вече не се крият и открито демонстрират любовта си в различни точки от света./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория погна яко тройната коалиция в "Игри на волята", иска да ги съсипе СНИМКИ

Интригите между участниците няма да липсват и в този сезон на “Игри на волята”, въпреки че от старта му са минали едва няколко епизода. Отборите вече започнаха своите битки, а по време на вчерашния епизод видяхме и какъв зверски скандал се получи между Куков и Генчо. По всичко изглежда, че отношенията […]

Subscribe US Now