Ето я блондинка, родила две деца на Гатьо от “Игри на волята” СНИМКИ

Риалити героят Гатьо бързо се превърна в един от най-коментираните участници в настоящия сезон на “Игри на волята” заради провокативното си поведение и нередките словесни изцепки, заради които и търпи множество критики в социалните мрежи.

Извън шоуто Гатьо, вероятно за изненада на мнозина, се радва на хубава любов и блондинка, от която има две деца. Бившият командос от специалните части Пеньо Гатевски, както е по-известен като Гатьо, разкри половинката до себе си наскоро, която досега държеше далеч от хорските очи.
От мрежата: Цялата истина за Гатьо от “Игри на волята” е…
Жената до Гатьо е майка на 6-годишните близнаци Младен и Рангел, а снимката, която той публикува наскоро в социалните мрежи, нямаше как да не провокира вълна от реакции.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Пеньо Гатевски (@gatio_82)

Мариела Нордел съсипа Гатьо от “Игри на волята”: Не става в леглото
41-годишният пловдивчанин Гатьо, който има 150 скока с парашут, е участвал във военни действия, бил е и на две мисии в Ирак. В шоуто самият той винаги е наблягал на това, че много държи на семейните ценности, въпреки противоречивото му поведение./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Валентин Велчев с концерт до къща от книги СНИМКИ

До къща, построена само от книги, изнесе концерт певецът Валентин Велчев във врачанското село Челопек. Уникалната постройка се намира в двора на местното читалище “Огнище 1930” и там през уикенда се проведе “Фестивал на книгата, добрините и традициите”, чийто специален гост бе Лауреатът на “Пирин фолк”. Събитието е подкрепено от […]

Subscribe US Now