Има ли връзка в момента Кевин Костнър или не – отговорът лично от него

Може и да преживя тежък развод, затова пък в професионален план Кевин Костнър има с какво да се гордее през 2024 г. Режисьорският му пълнометражен филм “Хоризонт: Американска сага” обра овациите в Кан и излиза по кината от другия петък, 28 юни.
Междувременно 69-годишният актьор и режисьор беше принуден да отговаря на въпроси от лично естество, докато гостуваше в Шоуто на Хауърд Стърн. Скандалният водещ го попита в прав текст дали Костнър е гадже с певицата Джуъл, каквито твърдения се въртят в медиите от месеци.
“Не, с Джуъл сме приятели. Не сме преминавали тази граница. Тя е много специална и не искам тези слухове да развалят приятелството ни, защото това има между нас”, отговори той.
След това Костнър поясни, че двамата с американската изпълнителка са се запознали на острова на Ричард Брансън Некър, където са били поканени да гостуват едновременно. “Внезапно се оказвам разведен. Самотен баща, а той сигурно от 10 години ме кани да отида. Така че си казах: Може сега да го направя.”
Кевин Костнър и Джуъл са двама от общо деветимата човека, които милиардерът е поканил. Сред останалите е и Ема Уотсън. Актьорът обаче се сближава с певицата, която определя като красива и умна, но без това да значи, че двамата имат връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралска двойка в сянка - кои са обичаните от всички Принц Едуард и херцогинята на Единбург Софи

Принц Едуард и съпругата му Софи в повечето случаи са малко встрани от вниманието, с което са обсипвани крал Чарлз и децата му. Въпреки това двойката е една от най-обичаните от феновете на кралското семейство. На 19 юни Едуард и Софи, които след възкачването на Чарлз на престола, са херцози […]

Subscribe US Now