Д-р Щонова се влюби и показа супер тяло за РД СНИМКА

Д-р Неделя Щонова днес празнува рожден ден, но явно новата й любов я кара да иска да бъде все по-секси и все по-близо до съвършените форми, както демонстрира от профила си.

Популярната докторка е заложила на секси къса, червена рокля, с която няма начин да не приковава всеобщото внимание, а в ръцете си държи букет от свежи хризантеми, които само загатват какво й се случва в личен план напоследък.
Дъщерята на Неделя Щонова я надмина по красота СНИМКА
Атрактивната пловдивчанка отново се отдаде и на вдъхновяващи слова в поста си, които бързо предизвикаха вълна от коментари и честитки сред последователите й.

“Истинските неща не се променят. Все още е най-добре да бъдем честни. Чисти. Влюбени. Дисциплинирани. Добри хора. И наистина способни. И наистина във форма. Да живеем със замах, а не удавени в дребнавост. Да обичаме труда. И зноя на тъгата. Да разбираме енигматичната природа на страданието. Да умеем да се радваме на малкото. Да имаме оптимистичен ум и смелост, когато нещата се объркат. Да минаваме през бурите с чувстителност и елегантност.
Д-р Неделя Щонова шокира с признания за силиконови гърди и филъри
Здравей, прекрасен свят. Здравей, живот! Как благодарна съм … И как обичам те в захлас … И как за мен благословен е всеки миг, когато позволяваш ми да дишам, да обичам, да наливам в устремените очи на някого … вяра, смисъл, обич, стоицизъм … и сълзи от безмълвно щастие. Благодаря, живот! И всички вас, тук, най-прекрасни! Ви обичам и благодаря. Бъдете здрави. И закриляни”, пише Щонова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хванаха bTV в лъжа за Мария Силвестър и последва...

Отличното представяне на магнетичната Мария Силвестър в последното издание от благотворителния сезон на “Стани богат” бе леко помрачено от голям гаф, сътворен от bTV, която излъчва продукцията в ефира си. Гафът не е свързан със самата Мария Силвестър, а касае невярна информация – в случая, че синеоката актриса е първата […]

Subscribe US Now