Ето ги големите финалисти в “Игри на волята” СНИМКА

Епичен елиминационен двубой между Виктория и Михаил реши Арената да напусне Виктория Пенелова и така да станат ясни големите финалисти в “Игри на волята” 5.

Акробатката Виктория, която е една от най-силните и комплексни жени в историята на “Игрите”, и неведнъж е показвала, че може да печели битки срещу мъже, е последната, която си тръгва от Арената преди големия финал. Тя не успя да победи плувеца Михаил Кръстев, който след близо месец на Чистилището и последвалото обединение на племената, попадна при Старейшините.
Ето какво застигна Дунев заради “Игри на волята”

Така вече са ясни осемте финалисти, които ще се борят за победата в сезон 5 на екстремното риалити. От племето на Старейшините това са Михаил, компютърният гений Момчил Василев, олимпийската легенда Краси Дунев и бившата волейболистка Денислава Велкова.
Вили унижи жестоко Елвиса в “Игри на волята”
От племето на Гладиаторите в топ 8 влизат бизнес амата Виолета Стайкова, милионерът Мартин Николов – Елвиса, зъботехникът Иван Рълев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

Още утре великолепната осмица ще се изправи в битка на Арената, която ще определи кой ще е първият застрашен от елиминация./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Цветелина Грахич разкри нещо голямо: Планирам да направя...

Цветелина Грахич отдавна не дава интервюта, страни от публичното пространство, но това, което се случва в момента в живота й, определено няма как да остане дълго в тайна. Изпълнителката разкри наскоро в подкаст, че има голямо желание вече да стане майка и дори добави, че съжалява, че това не се […]

Subscribe US Now