Истината за развода на Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс

Преди две години света на на Арми Хамър се преобърна, защото наяве излязоха някои негови фантазии и действия, които му костваха не една и две роли, и поне към момента – кариерата като цяло.
Оказва се, че и бракът му с Елизабет Чеймбърс се е изчерпал и приключил. И ако Хамър вече се престраши да каже част от своята истина за всичко случило се, то същото направи и бившата му съпруга.
В интервю за списание Elle Чеймбърс разкрива, че бракът им е започнал да се разпада по време на пандемията, когато са живеели на Кайманските острови. През септември 2020 г. в интервю за GQ Хамър каза, че се е чувствал като вълк в клетка, но бившата му съпруга не е съгласна с това.
Елизабет Чеймбърс твърди, че поведението му е било не толкова като на затворено животно, колкото дразнещо. Двамата са прекарвали все по-малко време заедно и почти не са си говорили. Преломният момент е дошъл, когато Хамър е решил да остави семейството си, за да помогне на приятел в реставрирането на мотел в Калифорния.
“Сърцето ми беше разбито на милиони парчета, но въпреки това го закарах до летището.” Чеймбърс смята, че бракът е нещо сложно, както и всяка една връзка, защото е процес, през който се преминава. А нещата стават още по-трудно, когато в този микс се добавят славата и успеха.
Въпреки че Елизабет Чеймбърс подаде документи за развод доста месеци преди наяве да излязат обвиненията срещу Арми Хамър, тя е останала шокирана от тях, пише The Hollywood Reporter.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой заменя Мария Андонова в "100% будни"

Само преди седмица стана ясно, че в предаването на БНТ “100% будни” ще има промени. А именно, че Мария Андонова слиза от екран и вече няма да партнира на Стефан Щерев. Но ето че само няколко дни по-късно разбираме, че Щерев ще има нова екранна половинка. Това ще бъде актрисата […]

Subscribe US Now