Времето на принц Хари изтича – защо кралските експерти смятат така

През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл като че с лека ръка се отказаха да бъдат част от кралското семейство и се преместиха да живеят в Калифорния. Последвалите години обаче показаха, че ходът им едва ли е от най-успешните.
Особено за Хари. По-малкият син на крал Чарлз и покойната принцеса Даяна явно тъгува за родината си и отчаяно се опитва да стопли поне отчасти отношенията със собственото му семейство. За момента без успех.
Хари пътува до Великобритания през май, но нито баща му, нито брат му се срещнаха с него. Сега той търси имот, който да закупи там, за да има къде да идва с децата си. Времето обаче напредва и в един момент положението на принца ще се окаже необратимо.
Така поне смята кралският експерт Ричард Идън. “Ако Хари иска да се завърне под някаква форма в семейството, трябва да го направи докато баща му все още е крал”, коментира той пред Daily Mail.
Идън предупреждава, че ако Хари изпусне момента с Чарлз като монарх, когато брат му стане крал, ще му е много по-трудно. “Не мога да си представя Уилям да допусне Хари обратно и да му възложи някаква роля в семейството.”
Междувременно популярността на херцозите на Съсекс достига шокиращо ниско ниво. Според проучване на YouGov от тази пролет Меган Маркъл е втората най-непопулярна личност, свързана с кралското семейство, след принц Андрю.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква е съдбата на дома на Мерилин Монро

Напоследък името на Мерилин Монро отново се споменава често покрай премиерата на книгата Ask Not: The Kennedys and the Women They Destroyed, в която откриваме нови разкрития за последните месеци от живота, както и за смъртта на легендарната актриса. А междувременно в САЩ се решаваше спорният въпрос за съдбата на нейния някогашен […]

Subscribe US Now