Шок! Рени получи топлинен удар и припадна по време на… ВИДЕО

Певицата Рени е преживяла кошмарен момент през отминалото лято и то време на снимки на дуета си с Илиян “Газели и хиени”. 

Култовите изпълнители се уговорили да снимат песента в разгара на лятото в уникален комплекс близо до Созопол. Снимките били осуетени от неприятен инцидент с певицата и се наложило на място да извикат линейка.
Изглежда мазохистично, но изпълнителите се нагърбили със задачата да снимат клипа в най-голямата жега. Жаркото слънце не се отразило добре на Рени, която в даден момент се свлякла на земята. Пристигналият медицински екип установил, че гласовитата певица е слънчасала. 

“Лудост е да се снима на слънце при тези температури, но пък екипът гледаше да няма хора в комплекса и използва обедните часове, докато си почиват по стаите”, издава пред БЛИЦ очевидец на случката. 
Дуетът между Рени и Илиян предизвика голям интерес сред техните почитатели и за кратко песента се изкачи напред във всички фолк класации. С тази песен Рени се надява да пожъне успех и да й донесе много участия./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво смята Ан Хатауей за облеклото ѝ на Седмицата на модата в Париж

“Дяволът носи Прада” остави своя отпечатък върху поп културата и модата още от излизането си на екран през 2006 г. Ан Хатауей, в ролята на главната героиня, добре си спомня огромното му влияние тогава върху шивашкия бизнес. През юни Ан изгря върху корицата на Interview Magazine. В летния брой на […]