Какво смята Ан Хатауей за облеклото ѝ на Седмицата на модата в Париж

“Дяволът носи Прада” остави своя отпечатък върху поп културата и модата още от излизането си на екран през 2006 г. Ан Хатауей, в ролята на главната героиня, добре си спомня огромното му влияние тогава върху шивашкия бизнес.
През юни Ан изгря върху корицата на Interview Magazine. В летния брой на изданието тя отговаря на въпроси на нейни фенове и популярни приятели, един от които е прочутият дизайнер Майкъл Корс.
Тогава актрисата разкри, че любимата ѝ визия от “Дяволът носи Прада” е облеклото, което носи на James Hoult party. “Онова кадифено палто на Chanel, което стигаше до коленете, а след това и миниполата, чорапите и ботушите. Мисля, че палтото беше мостра, защото непрекъснато намирах игли в него”, обясни Хатауей.
А от последната публична поява на Ан можем да кажем, че актрисата толкова е харесала визията си във филма, че 16 години след него я виждаме в (почти) същата по време на Седмицата на модата в Париж.
Оказва се обаче, че това е чисто съвпадение и Ан Хатауей изобщо не се стреми да повтори облеклото на героинята си Андреа Сакс.
Вчера, 12 октомври, носителката на Еми коментира пред Today за визията си по време на ревюто на Michael Kors, която влезе в заглавията заради изключителната си прилика с тази, с която я виждаме в сцени от филма през 2006 г.
Но случайностите не свършват дотук. Впечатление ни направи и жената, до която Ан седи. На първия ред, непосредствено пред подиума актрисата разговаря оживено с главния редактор на Vogue Анна Уинтур – още една препратка към “Дяволът носи Прада” и шефката на Андреа – Миранда Прийстли (Мерил Стрийп).
39-годишната актриса заяви, че облеклото ѝ за събитието е абсолютна случайност и “някак наистина шантаво съвпадение”. И добави, че първоначалният ѝ външен вид всъщност не се е получил според плана.
Въпросното облекло включва кафяв тренчкот с крокодилска щампа. Под него се показва мини пола от същата материя и щампа, почти скрита от тъмен пуловер с висока яка.
Що се отнася до прическата – също копие на тази на героинята ѝ във филма, актрисата обясни, че фризьорът ѝ просто знаел какво да прави. Ан се оставя в ръцете му, малко след това се поглежда в огледалото и вижда косата си прибрана на конска опашка с лек бретон отстрани. “О, това е забавно, чудя се дали някой ще забележи?”, помисля си тя тогава.
Въпреки че визията на Ан на Седмицата на модата в Париж се оказа чисто съвпадение с тази на Андреа Сакс, ние пък съвсем не случайно казваме, че е много стилна. За нея сякаш времето е спряло и независимо че ни делят цели 16 години от ролята ѝ в “Дяволът носи Прада” – тя изглежда повече от прекрасно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА

В социалните мрежи се появи шокираща снимка на Наум Шопов – младши, която разби на пух и прах представите за мъжественост. С този кадър популярният актьор със сигурност е загубил хиляди почитателки, които още от играта му в “Откраднат живот” точат лиги по него.  На кадъра Наум е пременен досущ […]