Мокрият прозрачен бански на Джулия Фокс

Джулия Фокс обича да провокира навсякъде, където отиде. Това просто е част от начина ѝ на живот. Или поне така изглежда.
Дали ще отиде до магазина за покупки, или на официално събитие като кинофестивала в Кан – моделът винаги намира начин, за да накара хората да говорят за нея. И да я гледат, разбира се.
Същото важи и за плажните забавления на Джулия Фокс. Не трябва и да си помисляме, че тя би отишла с обикновен бански на плаж. Не го и прави. Преди няколко дни моделът отскочи до плажа в изрязан бял бански.
И това, че е толкова изрязан не е най-провокативното, а фактът, че когато Фокс излезе от водата, той става прозрачен (снимките са тук). И така за въображението не остава кой знае колко.
Но не изглежда Джулия Фокс да се притеснява от това. Папарашките снимки на модела показват, че тя необезпокоявано си похапва и сладолед.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваното решение на Сашо Кадиев

Тандемът Александър Кадиев и Десислава Стоянова зареждат сутрините на зрителите с предаването “Преди обед” вече почти 12 години. Още по време на първите им ефири си пролича, че и двамата са много различни характери, но с годините доказаха, че има начин дори и най-големите противоположности да се сработят. След повече […]

Subscribe US Now