Тъжната годишнина на Пол Уокър

Вчера, 12 септември, Пол Уокър щеше да навърши 50 години. Дъщеря му не пропусна да отбележи тъжната годишнина с емоционална публикация в официалния си профил в Instagram.
“Честит рожден ден на моя ангел-пазител”, написа Медоу. “Благодаря ти за любовта, напътствията, приятелството, слънцето и за това, че ме отгледа да забелязвам цялата красота на света. Ти си най-нежната, скромна, щедра и грижовна душа, която познавам. Ти от малка ме научи винаги да се отнасям към всички с уважение, да правя добро и да се грижа за планетата.”
24-годишната актриса и модел допълва, че баща й й липсва всеки ден. А текстът е към черно-бяла снимка на двамата, на която Медоу е около четири-пет годишна.
По-късно през деня тя направи и втора публикация със снимка на Пол Уокър от снимачната площадка на “Бързи и яростни”. “Една от любимите ми снимки на татко от “Бързи и яростни”, пише тя.
И допълва, че тишърти с този кадър могат да бъдат закупени от сайта на фондацията “Пол Уокър”. Фондацията, основана от Медоу Уокър, подкрепя млади хора и дейности, свързани с опазването на околната среда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Важният ден на Шарлийн и Алберт

В последните дни принцеса Шарлийн и принц Алберт поставиха своеобразен рекорд по брой публични появи за кратък срок от време. Редовното им присъствие пред хорските погледи успя поне за малко да тушира всички предположения, че бракът им е станал изцяло фиктивен и двамата се виждат само по задължение. Освен в ролята им […]

Subscribe US Now