Ето го сина на Благой Георгиев от Есмер, който не е виждал от раждането СНИМКИ

Синът на Благой Георгиев тръгна на училище в елитно московско школо на 1 септември, когато започва учебната година в Русия, пише “Хотнюз”. 

Момчето е от брака на футболиста с татарката Есмер Омерова, която бе неотклонно до сина си в тържествения ден. 
Благой не поддържа никаква връзка с Елай, както се казва момчето. Похотливият му характер му изигра лоша шега в Русия, където роднини на Есмер го пропъдиха без пукнат лев и му забраниха да се доближава до детето. Това всъщност е голямата болка на Благой. 

Но Благой не сподели нито едно стори за първия учебен ден на сина си. Дори и да не го вижда, той като че ли съвсем го е забравил, защото никъде не го споменава. 
Хлапето е избрало ученическа чанта, която е изрисувана като футболно игрище. Явно кръвта вода не става и синчето на бившия национал също е запален ритнитопковец.
Есмер винаги е твърдяла, че Благо никога не е помагал в отглеждането на Елай, който дойде на бял свят през 2016 година. Повече от очевидно е, че чантата е намек към Джизъса да се сети, че има наследник, за който не дава пет пари. Георгиев има още две момчета-от Христина и Златка и една дъщеря. По-голямото момче също върви по стъпките на баща си и вече усилено тренира футбол./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Лени Клум и многото мъже в живота й

Дъщерята на супермодела Хайди Клум от няколко години върви уверено по стъпките й. Лени Клум може да се похвали с десетки ревюта зад гърба си, както и с това, че е посланик на няколко световноизвестни марки. Животът на 19-годишната красавица изглежда като сбъдната мечта за много момичета, но и в […]

Subscribe US Now