Кортни Кардашиян отговори дали е бременна

Кортни Кардашиян публикува своя снимка по бельо, с което разбуни духовете в социалните мрежи. И не само защото сваля дрехите, а заради начина, по който позира. С едната си ръка тя си прави селфи в огледалото, а с другата държи корема си.
“Защо се държиш за корема си?”, “Чакайте малко, да не би да съм пропуснал, че е бременна?” – са само част от хилядите коментари, които провокира снимката в Instagram.
Публикацията ѝ бързо натрупа повече от два милиона харесвания само за два дни.
Риалити звездата не остана безразлична към изказванията на последователите си и не се забави да отговори. Най-накрая тя прекрати спекулациите дали е бременна, посочва Page Six.
Кортни отрече, че чака дете и лаконично написа, че “пропуснали сте как изглежда женското тяло”, обръщайки се директно към един от коментарите.
Кадърът, който стана повод за горещи дебати в Instagram е част от слайдшоу, което Кортни Кардашиян публикува – зад кулисите от промоционалните ѝ снимки за новата ѝ линия витамини Lemme.
Откакто е със съпруга си Травис Баркър Кортни Кардашиян многократно трябваше да опровергава слуховете за бременност. През май 2020 г. тя отрече твърденията, че ще става майка, отбелязвайки по това време, че е качила “няколко излишни килограма”. След това през декември 2021 г. един от феновете ѝ отново я попита дали очаква дете, след като Кортни публикува снимка на нея и Баркър в гореща вана.
Единственото, за което няма нужда да питаме е това, че Кортни Кардашиян вече е майка на три деца, които споделя с бившата си половинка Скот Дисик.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременна ли е наистина Кортни Кардашиян

В неделя, 18 септември, Кортни Кардашиян публикува в Instagram своя снимка по бельо, с която успя да разбуни духовете в мрежата. И не само защото свали дрехите, но и заради начина, по който позира. С едната ръка тя държи телефона си през огледалото, за да си направи селфи, а с другата придържа корема си. “Защо се […]