Гущеров накара Светлана да изтръпне от това, което направи насред бензиностанция СНИМКИ

Че Християн Гущеров гледа като принцеса съпругата си Светлана отдавна е ясно, но поредното потвърждение за хармонията и любовта помежду им изпъкна ярко в последните седмици.

Бизнесменът, който с повод и без повод затрупва любимата си със скъпи подаръци, се оказа и доста романтично настроен.

За всичките празници на Светлана той я изненадва с огромни букети от живи цветя, но ароматните подаръци сякаш са се превърнали в ежедневие в семейството.
Поне това става ясно от няколко сторита на Гущерова, качени от нея в последните две-три седмици.

“Колко е хубаво любимият човек да те изненада по един красив и нестандартен начин. Зареждайки колата видя, че продават цветя, слезе, взе и ми каза, че точно сега е моментът да ми покаже, че във всеки един момент иска да съм щастлива. Обичам те”, сподели неотдавна Светлана към стори с букет от 5 червени рози.
Китките не се оказаха инцидентен порив на Гущеров да прави жена си щастлива, а точно обратното – продължи с нови цветни изненади, последната от които красив букет от нежни пролетни лалета./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето го гаджето на Милена от "Игри на волята" СНИМКА

Тихата и скромна Милена от “Игри на волята” се носи на крилете на любовта. Блондинката се превърна в любимец на зрителите, но да си честен в такъв род предаване не е приоритет и тя отпадна преди финала.  Милена не обича да говори за личния си живот, но от няколко снимки […]

Subscribe US Now