Ето го новото студио на “Преди обед”, а заместникът на Кадиев се стресира от… СНИМКИ

“Преди обед” стартира с ново модерно студио, което веднага събра погледите на всички зрители. То е дизайнерски обзаведено и няма нищо общо със семплото им студио в предишните сезони. 

Освен с нов декор, “Преди обед” изненадва и с нов водещ – Петър Дочев, който е достойният заместник на Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро се отказа от телевизионната си кариера в името на любовта. 

Деси Стоянова се опита да разговори новия си екран партньор, но той се оказа не особено словоохотлив. “Не обичам да говоря за себе си”, заяви той и единственото, което разбрахме за е, че обича да снима, но не е професионален фотограф и че от няколко години пуши лула. 

Първият ефир на Дочев е голям стрес за него и колкото и да се опитва да го играе на самоуверен мъжага, притеснението си личи. Коментарите за него в социалните мрежи са противоречиви. Една част от тях одобряват смяната на Кадиев, докато други зрители категорично не могат да свикнат с новия водещ и твърдят, че им е прекалено постен.

Тепърва ще видим как ще се справи Дочев като водещ на “Преди обед” и дали бързо ще се сработи с ветеранката Деси Стоянова, която също си отдъхнала от напускането на Кадив. Двамата са били в обтегнати отношения в последните години, тъй като Сашо непрекъснато закъснявал, идвал неподготвен за работа и разчитал изцяло на колежката си да свърши трудната част./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Идва ли наистина краят за Джо Джонас и Софи Търнър

Въпреки че доскоро Софи Търнър се кълнеше, че е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо Джонас и, че има желание да остане завинаги с него, с днешна дата се оказва, че може би коренно е променила мнението си. Множество източници съобщиха преди ден на TMZ, че 34-годишният […]

Subscribe US Now