Преувеличават ли Хари и Меган

“Почти фатално автомобилно преследване”. По този начин в официалното изявление на принц Хари и Меган Маркъл беше описан инцидента, в който двамата се оказаха намесени в Ню Йорк на 16 май вечерта.
Херцозите на Съсекс заедно с майката на Меган Дория Рагланд присъстваха на наградите Woman of Vision в града, а след тях се оказаха последвани от папараци. Пред CBS нюйоркската полиция потвърждава, че автомобилът на семейство Съсекс около час се е въртял около залата, където е била церемонията, в опит да се измъкне от папараците.
Впоследствие Хари, Меган и Дория са отишли в полицейския участък наблизо, след което са се качили на такси. Ето какво казва шофьорът на таксито Сони Сингх пред ВВС. “Камион за боклук препречи пътя ни и тогава папараците ни настигнаха и започнаха да снимат.”
Сингх допълва, че принцът и съпругата му са изглеждали нервни. Но казва, че не смята, че са били в опасност. “Това е малко преувеличено, не вярвайте на всичко, което пише.” И допълва, че папараците не са били “агресивни”: “Караха зад нас, през цялото време зад колата. Но това беше – нищо повече. Спазваха дистанция”.
Днес се появи и официалната реакция на Backgrid – фотоагенцията, наела папараците. Те са ползвали четирима фотографи, като трима са били с автомобили, а един – с велосипед. “Те не са имали намерение да предизвикат притеснения или вреда – единственото им оръжие са фотоапаратите. На някои от снимките дори се вижда как Меган е усмихната в таксито.”
В становището на Backgrid се казва още, че папараците отричат в който и момент да е имало “почти фатално” преследване или инцидент, който би довел до катастрофа. И допълват, че един от четирите джипа на охраната на Хари и Меган, е карал много по-безразсъдно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ваня Щерева показа неочаквани СНИМКИ на Евгени и Валерия след финала на "Ергенът"

“Приказката свърши. За да продължи”, така Ваня Щерева описва финалната вечер в романтичното риалити на bTV “Ергенът”, което завърши с хепиенд за една от участничките – Валерия. Броени минути след края на последния епизод от поредицата, актрисата, певица и писателка показа във фейсбук профила си неподозирани кадри с щастливата нова […]

Subscribe US Now