Смърт в семейството на Деси Цонева, тя не е на себе си

Деси Цонева претърпя страшна загуба и се наложи да вземе тежко решение. А само няколко дни след това й се наложи да присъства на наградите от фондацията на баща й Димитър Цонев. 

Внезапната загуба на член то семейството и споменът за баща й срина Деси Цонева, която от няколко нощи не може да спи и споделя емоционални писания в мрежата. 
Преде няколко дни Деси Цонева се е сбогувала със своето куче Текила. “Едно трудно , но неизбежно решение… Сбогом, Текила”, написа Деси и ясно показа, че е взела решение да я приспи. Текила изкара 7 години с Деси, а тя не дава подробности какво се е случило и защо е взела това тежко решение. 

А преди ден пък се състояха наградите от фондация “Димитър Цонев” за призове за телевизионна журналистика. 
Георги Любенов от Българската национална телевизия спечели тазгодишната награда за телевизионен водещ. Той е отличен за дългогодишната си работа и цялостен принос в журналистиката. Носител на отличието в категория “Телевизионен репортер” e журналистът Георги Милков. Наградата “Димитър Цонев” се връчва за шеста поредна година.
Това отвори стари рани за Деси, която посред нощ, със сълзи на очи, сподели емоционално стихотворение за своя баща, с когото имаше удивителна връзка и той я боготвореше и закриляше. След смъртта на кучето тя отново си припомни тежката загуба на Митко Цонев и определено не е на себе си от дни./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда най-малкият син на Мик Джагър

Мик Джагър е баща на осем деца от пет различни жени. Най-големите му деца са двете му дъщери – Карис (52 г.) и Джейд (52 г.), съответно от връзките му с Марша Хънт и Бианка Джагър. От бившата си съпруга Джери Хол пък фронтменът на Rollig Stones има четири деца […]

Subscribe US Now