Ето кой и защо сменя Михаил Билалов в “Стани богат” ВИДЕО

Тази рокада, която готвят в “Стани богат”, със сигурност ще предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, където и без това активно коментират случващото се в любимата игра.

Новите лица, която сядат в стола на богатството на Михаил Билалов, са повече от любопитни. А причината за това е, че водещият излиза в почивка. От телевизията ще излъчат специален благотворителен сезон, който ще започне на 4 юни и ще върви всяка неделя в ефира на bTV.
Прецедент в “Стани богат”: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ
Във всеки от осемте епизода ще гледаме различни водещи, както става ясно и от трейлъра за сезона.

От кадрите се виждат физиономиите на бившия министър на културата проф. Петър Стоянович, на журналиста Георги Милков и на актьора Даниел Цочев.
Преводачка изненада Билалов в “Стани богат”, спъна я въпрос за хиляди левове
Другата промяна за сезона засяга и участниците. До тях всяка седмица ще сядат различни звезди, които ще подкрепят осем благотворителни каузи.
Това са Калин Сърменов, Ива Дойчинова, Силвия Лулчева, Светослав Иванов, проф. Овчаров, Катето Евро, Мария Илиева, 100 Кила, Весела Бабинова, Митко Павлов, Стефан Вълдобрев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това брутално ВИДЕО 18+ разкри каква е всъщност Валерия от "Ергенът"

Вторият сезон на “Ергенът” приключи, победителката е ясна, а сега тепърва ще се леят коментари, нападки и всевъзможни разкрития не само за нея, но най-вече. Валерия, която смята да бъде спътница в живота на Евгени Генчев и извън камерите, се оказа доста любопитна персона, особено ако видите не само публичните […]

Subscribe US Now