Джо Джонас проговори за проблемите с развода си със Софи Търнър

Вече от седмица знаем, че нещо в отношенията между Джо Джонас и Софи Търнър се е счупило и двамата са взели решението да се разведат.
Поне към момента не е ясно каква точно е причината за раздялата им, а има само предположения и догадки. Единственото официално изявление от двамата дойде в социалните мрежи, където потвърдиха, че се развеждат.
Преди няколко дни Джо Джонас за първи път проговори за случващото се, като го направи по време на концерт в Лос Анджелис. От Parade разбираме, че Джо е бил на сцената заедно с братята си Ник и Кевин, когато е решил да спре изпълнението си за малко.
По време на паузата 36-годишният Джо Джонас е признал, че последната седмица е била трудна за него, визирайки оповестяването на развода си със Софи Търнър. 
“Просто искам да кажа, вижте – ако не го чуете от тези устни, не го вярвайте”, е заявил изпълнителят пред публиката. Нещо, с което ясно иска да покаже, че повечето спекулации и твърдения за раздялата им не са верни. Веднага след това е решил да продължи концерта с песента от 2019 г. “Hesitate”.
Тя не е никак случайна, защото преди време Джо Джонас бе заявил, че парчето посветено на актрисата и дори го определи като любовно писмо към Търнър. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Линда Еванджелиста и синът ѝ - като две капки вода

Линда Еванджелиста мина по червения килим на втората годишна вечеря “Грижа за жените” със сина си Августин Джеймс Еванджелиста преди броени дни. Благотворителното събитие се организира от фондация Kering и набира средства за НПО, което се занимава с “насилието, основано на пола”. 58-годишната Еванджелиста дели 16-годишния Августин с бившия си […]

Subscribe US Now