Голата снимка на Емили Ратайковски и новото ѝ гадже

Последната половин година е доста бурна за Емили Ратайковски, защото след раздялата си със Себастиян Беър-Маклард моделът определено се опитва отново да намери любовта и щастието.
Беше свързвана с няколко мъже, като най-сериозно може с Пийт Дейвидсън, защото двамата дори посетиха заедно мач от NBA. Но и там нещата не се получиха.
Емрата обаче не е спряла да търси нови изживявания и поне към момента ги намира в компанията на Ерик Андре. Двамата бяха заснемани на няколко пъти от папараци, но за Свети Валентин решиха леко да скандализират феновете си.
В профила си в Instagram комедиантът реши да публикува две почти еднотипни снимки, след които не остава съмнение дали двамата са нещо повече от приятели. На тях виждаме как Андре се е излегнал чисто гол на диван, като емотикон на сърце, прободено от стрела, прикрива интимните му части.
В огледалата зад него пък можем да видим, че снимката е направена от самата Емили Ратайковски, която също е полугола. “Честит Свети Валентин”, пък гласи описанието под поста.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин, вижте какъв подарък показа

Вчерашният “Свети Валентин” донесе много радост за бившата спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина предположиха, че ще изпадне в дълга депресия след раздялата с Венелин Петков. Да, ама не! Дори точно обратното! Красивата блондинка цъфти от щастие! Навръх празника на влюбените Маданска показа с какви уникални подаръци […]