Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин, вижте какъв подарък показа

Вчерашният “Свети Валентин” донесе много радост за бившата спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина предположиха, че ще изпадне в дълга депресия след раздялата с Венелин Петков. Да, ама не! Дори точно обратното! Красивата блондинка цъфти от щастие!

Навръх празника на влюбените Маданска показа с какви уникални подаръци е била изненадана от най-важните мъже в живота си – своите синове Йоан и Мишо, а именно прекрасни “валентинки”, с каквито май друг не се е похвалил в социалните мрежи. А къде е през това време таткото на децата – Венелин Петков, изобщо не става и ясно.
Ето го сладкото отмъщение на Николета Маданска към Венелин Петков!

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)

Факт е, че откакто се разделиха, блондинката не е показала нито веднъж, че страда за него, въпреки че вероятно в началото е било така, защото Петков все пак е баща на децата й. Лошият му характер обаче, със сигурност бързо са изтикали на много заден план това усещане, особено пък с такива уникални подаръци за Деня на влюбените.
Маданска пак отряза Венелин Петков, той я моли за…
“Моите ВАЛЕНТИНКИ”, е написала Николета под усмихнатите кадри, а от профила й може да стане пределно ясно колко точно е отдадена на децата си.
Припомняме, че раздялата между Николета и Петков се случи още миналото лято, когато блондинката напусна къщата му в Бистрица и отиде да живее при родителите си в село Лозен заедно с двамата си сина./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Завижда ли Оливия Уайлд на Риана

Провокациите вървят ръка за ръка с Оливия Уайлд. Актрисата и режисьор не страни от общественото внимание както с личния си живот и избора си на доста разкриващи тоалети, така и с мненията си по различни въпроси. Една от последните й прояви получи противоречиви реакции. Уайлд препубликува видео в стори в […]