Какво ще направи Лео Меси с осмата си Златна топка

В момента Лео Меси се готви да започне втория се сезон в MLS с екипа на Интер Маями и ще се опита да стане шампион и в САЩ, за да увеличи спечелените си трофеи.
Всъщност Меси има толкова много спечелени индивидуални и отборни награди, че човек се чуди къде ли ги държи. Като например осемте Златни топки, които притежава.
Всъщност се оказва, че Лео Меси държи спечелените си седем Златни топки в музея на Барселона, а същото ще направи и с рекордната осма, която му бе връчена в края на миналата година.
Поне така твърди журналистът Микел Бласкес в профила си в X. Според него Лео Меси ще направи този жест, за да може и осмата му Златна топка да бъде показвана редом до останалите седем. И това въпреки че не я е спечелил като играч на Барселона.
В предишни свои интервюта Меси е казвал, че всичките му индивидуални отличия са в музея на Барса, включително и шестте Златни обувки и няма никакво намерение да променя това, пише Goal.com.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е новият мъж в живота на Жизел Бюндхен

Година и половина след развода си с Том Брейди изглежда, че Жизел Бюндхен най-после отново е щастлива. Тя и треньорът й по жиу-жицу Жоаким Валенте имат връзка от няколко месеца, след като многократно бяха забелязвани заедно. “Двамата излизат от юни 2023 г., но не бързат за никъде. Първо бяха добри […]

Subscribe US Now