Бившата жена на Солтарийски се омъжи в Маями и събра погледите СНИМКИ

След като преди малко повече от седмица ви информирахме, че бившата жена на Борис Солтарийски се готви да става булка, ето, че и големия ден за нея дойде и не къде да е, а в слънчев Маями, където тя и новият й мъж живеят от година.

Красивата Аделина, която вече е с фамилия Димитрова, прикова погледите не за първи път, но този път като булка – с пищна бяла рокля и огромно деколте, което едва удържаше формите й.
Жената на Солтарийски му би шута и отпраши за…
“И ей така… решихме да се оженим”, сподели щастливата брюнетка в профила си в социалните мрежи и показа част от лъскавия морски, сватбен купон.

След като си казали “ДА”, влюбеното младо семейство се качило на яхта и отплавало на романтична разходка в компанията на двете си деца, става ясно още от кадрите.
Няма да познаете жената на Борис Солтарийски без грим СНИМКА
Припомняме, че Аделина има 9-годишна дъщеря – Ема от връзката си с Борис Солтарийски, за когото бе в семейни отношения само допреди година, а новият й мъж изглежда има син, който очевидно е много щастлив от развоя на събитията в личния живот на татко си.

Само в рамките на година Аделина е сменила тотално начина си на живот, както и адреса си – вече е в Щатите заедно с дъщеря си и може да се похвали с ново семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Анджелина смеси работата и личния си живот

През миналата седмица видяхме първи кадри от новия филм на Анджелина Джоли Maria. Снимките му текат в момента, а той трябва да разкаже за последните години на оперната прима Мария Калас. 48-годишната актриса изглежда наистина преобразена като Калас. Но още по-голяма изненада са появата на две от децата й по […]