Геронтофил: Диана Димитрова си ляга само с възрастни мъже, ето списък на мъжете й

Диана Димитрова си направи реклама с разказа за побоя над нея от 2017 г., но с това напомни за себе си и разрови някои забравени архиви от своя живот. Като например, че все си ляга с по-възрастни мъже.

Има дума за такива като актрисата и тя е „геронтофил”. Очевидно Диана е точно такъв тип човек, защото всичките мъже в живота й са значително по-възрастни от нея.
Като се започне от Велизар Бинев, който е с 23 години по-възрастен от актрисата. Именно той я лансира и така, благодарение на креватните си умения, Диана става актриса, пише “Уикенд”. 
Калин Терзийски е друг мъж, през чието легло Диана е минала. Писателят е с 2 десетилетия над нея по години, но тя си лягаше с него още когато не беше известна.

Всъщност именно славата е това, което кара Димитрова да няма никакви скрупули. Тя е готова да си легне с всекиго, стига това да й донесе дивиденти в кариерата.
Именно затова е имала вземане-даване и с Юлиан Вергов, който е с 20 години по-голям от нея. Тя се е надявала, че едно от най-популярните имена в актьорските ни среди ще я изведе до висините на кариерата й като актриса.
Най-лошото обаче е друго и то е, че пребитата преди 5 години актриса няма майчински инстинкт. Тя не искала нито дете, нито съпруг, защото така няма да има достатъчно време за себе си.
Егоизмът на Диана минава всички граници преди години, когато има връзка със служител на ДАНС. Тогава тя е просто студентка, а той вече е улегнал мъж, който иска семейство. Когато заговорил за деца и брак обаче, Димитрова му съобщила да не се надява и го зарязала.
Не е лошо да мислиш за себе си, но когато е САМО за себе си, вече е проблем. Ето защо много хора не я съжаляват, че е била пребита, понеже се е намесила в семейството на Юлиан Вергов, посегнала е на най-близкия му човек – дъщеря му Алена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ясна е причината за внезапната смърт на Чарбли Дийн

През месец август тази година съвсем неочаквано дойде новината, че Чарбли Дийн е починала след неизвестно и внезапно заболяване. За всички тези месеци обаче не се знаеше нищо около точната причина за смъртта на 32-годишната актриса. Това обаче се промени тези дни, когато стана ясно заключението на съдебен лекар от Ню […]