Краси Радков се подложи на нещо болезнено преди последния лайф на “Капките” ВИДЕО

Актьорът Краси Радков събра всички погледи с имитацията си на Бионсе във втория лайф на “Като две капки вода”. Той вложи цялата си енергия и професионализъм в направата на тази невъзможна имитация и спечели симпатията на зрители и жури. 

На Краси му се наложи да направи нещо, което дори не е помислял до този момент. Преди да излезе на сцената се ожали, че е от едно по-старо поколение, което не признава такива неща, но в името на шоуто му се е наложило да посети козметик и да премахне космите на краката си. 

“Аз съм от едно поколение, което уважава космите. Но трябваше да се подложа на кола маска, за да се доближа максимално до образа и да не изглежда все пак гротескно”, заяви Краси в “Капките”. 
50-годишният комик накара зрителите да се превиват от смях с вида си, но със сигурност получи похвали и за стегнатите си бедра. Всички са категорични, че Радков подходи с пълен професионализъм към непосилната задача и на моменти наистина се доближава до оригинала. 
“Няма нищо смешно в образа му. Аз видях Бионсе на 50, 60 или 70… Наистина си я представих като по-стара”, пише екзалтиран зрител./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now