Когато Шарлийн и Алберт го направят шест пъти за една седмица

В последните месеци слуховете за обтегнатите отношения на принцеса Шарлийн и принц Алберт отново са на дневен ред. Въпреки това ги видяхме не веднъж и два пъти заедно на светски събития. Не пропуснаха и редовната си семейна ваканция на морето, което още повече ни обърква но отношение на състоянието на техния брак.
През изминалата седмица пък кралската двойка на Монако направи нещо, което не се беше случвало отдавна – появи се цели шест пъти на различни места в рамките на само седем дни. А това е много силен знак от съпрузите, които предпочитат действията пред думите, когато става дума за отношенията им.
Маратонът започна с присъствие на събитие по случай пускането на телевизионен канал, на което двамата позираха усмихнати пред камерите. За повода съпругата на монарха заложи на елегантен сет от сатенен топ и разкроен панталон в нежен цвят.
След това принц Алберт и принцеса Шарлийн бяха домакини на тържествен обяд в кралския двор, специален гост на който бе френския посланик в княжеството. Видяхме ги отново рамо до рамо, а този път принцесата избра елегантна рокля в тъмносиньо с голи рамене и голяма огърлица за акцент.
След това видяхме кралската двойка в по-небрежна обстановка на откриването на благотворителния турнир по голф, организиран от фондацията на принцеса Шарлийн в Монте Карло.
Самата тя също демонстрира своите спортни умения и въпреки че беше облечена в дълга, черна рокля, се справи завидно с голф стика. Съпругът й също свали сакото и запретна ръкави в опит да вкара топчето в дупките.
Четвъртото събитие на натоварената седмична програма на съпрузите бе отбелязването на 100-годишната от рождението на принц Рение III, бащата на принц Алберт. То се състоя в Националния съвет на Монако. Програмата включваше прожекция на филм в чест на монарха, както представяне на изложба с негови снимки, предава Daily Mail.
За финал принцеса Шарлийн и принц Алберт отново се появиха заедно пред обществеността на традиционния годишен пикник в княжеството.
Компания им правеха и двете им деца, които сякаш не изглеждаха особено очаровани от вниманието към тях, докато родителите им демонстрираха близост и не спираха да си разменят влюбени погледи.
След това съпрузите изгледаха от трибуните ръгби мача между Южна Африка и Шотландия и отново не спряха да се усмихват напук на всички спекулации.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Миро го закъса със здравето, болен е от...

Талантливият певец Миро го закъса със здравето. Новият член на журито на “Гласът на България” се жалва пред приятели, че има сериозен здравословен проблем и не спира да търси лек.   Музикантът от няколко години се оплаквал от проблеми с щитовидната жлеза, която работела с прекалено бързи темпове. Това води до […]

Subscribe US Now