Джулия Фокс вече не крие, че е лесбийка: „Съжалявам, момчета“

Джулия Фокс реши да бъде до болка откровена за своята сексуалност. Актрисата разкри, че е лесбийка в отговор на видеоклип в TikTok на потребителка, която казва: “Обичам, когато видя лесбийка с гаджето ѝ. Това е като “Аууу, ти мразиш този мъж. Ти буквално го мразиш.”
34-годишната Фокс добави своя отговор в края на видеото, като каза: “Хей, това съм аз. Аз съм тази лесбийка. Толкова съжалявам, момчета. Няма да се повтори.”
Фокс получи безгранична подкрепа, след като феновете ѝ споделиха в коментари колко се вълнуват за нея. “Толкова се радвам за теб”, пише един човек, а друг добавя: “Това прави сърцето ми толкова щастливо.”
Фокс, която има тригодишен син Валентино от Артемиев, беше омъжена за пилота Питър Артемиев от 2018 до 2020 г., а преди това излизаше с Кание Уест. Това не е първият път, когато актрисата споделя подробности за своята сексуална ориентация, припомня ET.
По време на появата си през 2022 г. в Ziwe тя разкри, че наскоро е обмисляла да излиза с жени. “Може би бившите ми гаджета не сгрешиха, когато ме наричаха лесбийка и се оплакваха, че никога не съм искала да правя секс с тях”, сподели тя.
По-рано тази година Фокс разказа, че не е правила секс повече от две години и половина, след като преди това призна, че тя и Уест не са били интимни по време на кратката им връзка. “Просто мисля, че нищо добро не идва от секса, в това число и децата. Не, просто се шегувам”, бяха точните думи на актрисата по време на Watch What Happens Live With Andy Cohen с Анди Коен през май.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джордж Клуни се намеси в политиката - призова Джо Байдън да се оттегли

Джордж Клуни може да е известен най-вече като холивудска звезда, актьор и режисьор, но той е и доста активен в политически план. Редовно участва в събития на Демократическата партия и беше от известните личности, включили се в кампания по набиране на средства за предизборната кампания на Джо Байдън. Само че […]

Subscribe US Now