Когато Риана наеме къща за седмица и плати 500 000 долара

Вече сме много по-близо до новото издание на Супербоул, отколкото до последното му такова, но интересните подробности около него не спират.
И по-точно около екстравагантните решения на Риана, която завладя сцената на най-голямото спортно събитие в САЩ. Финалът се проведе на State Farm Stadium в Аризона, което е далеч от мястото, на което живее изпълнителката.
Но понеже подготовката за участие от този мащаб е наистина сериозна, Риана е отседнала в района няколко дни по-рано. Но не в хотел, а си е наела къща. Оказва се обаче, че къщата, в която изпълнителката е отседнала, е била на човек, който е живеел в нея.
48-годишният Спиро Маласпинас не е имал никакво намерение да отдава имението си в Аризона под наем, но е променил мнението си, когато е получил оферта. Пред Wall Street Journal експертът по киберсигурност казва, че е закупил имението с пет спални, която се намира в Paradise Valley в Аризона, през 2022 г. за 7.3 милиона долара.
Имотът, разположен на площ от около четири декара, е грабнал окото на Риана, която е отправила неустоима оферта. Да наеме имението за една седмица покрай Супербоул и за това да плати внушителните 500 000 долара.
Първоначално обаче Маласпинас не е знаел, че става дума за Риана, но е приел предложението, защото твърди, че егото му не е чак толкова голямо и не е имал нищо против да се изнесе за седмица срещу тази сума.
Пред Wall Street Journal Спиро Маласпинас казва, че с тези пари е покрил вноските по ипотеката си за около две години, пише CNBC.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как отговори на хейта Ивка Бейбе, пълен потрес ВИДЕО

Набралата в последно време популярност покрай огромните си силиоконови гърди Ивка Бейбе, не чака много, за да отвърне на хейта, който се изсипа върху нея в последните дни. Причина за него стана снимка от столична дискотека и последвалата я вълна от подигравателни коментари. На кадъра тунингованата брюнетка е показала точно […]

Subscribe US Now