Хайди и Лени Клум само по бельо

18-годишната дърещя на Хайди Клум – Лени, чиито баща е Флавио Биаторе, е гордостта на мама. Но не само защото е избрала да върви по нейните стъпки, а и защото винаги знае какво иска и какво – не. Качество, което Хайди така и не е успяла да усвои, е признавала не един път и самата тя.
2021 г. беше доста силна за 18-годишната красавица. Тя откри Седмицата на модата в Берлин, появи на корицата на Glamour Германия точно 20 години след майка си и участва на грандиозното ревю на Dolce & Gabbana на площада Сан Марко във Венеция.
Освен това се снима заедно с майка си за Vogue САЩ, Harper’s Bazaar Германия и гордо застана на корицата на списание Elle. Като това са само малка част от работните ангажименти на младия модел.
Истината е, че Хайди и Лени Клум са не просто майка и дъщеря, а и две поколения модели, за които всички говорят. Красавиците няма как да останат незабелязани, а когато са в комплект, всички погледи са в тях.
Особено, когато са само по бельо. Точно с това са облечени (ако можем да се изразим така) за рекламната кампания на италианския бранд Intimissimi. Двете позират в няколко различни модела бельо една до друга и да си признаем, изглеждат просто невероятно.
“Заедно с Intimissimi празнуваме жените, любовта, подкрепата между майка и дъщеря и колко уверени, красиви и щастливи може да ви накарат да се почувствате”, пише под някои от кадрите в своя профил Хайди Клум.
“Ще заобичате бельото им, точно както ние с майка ми”, отбелязва пък Лени в своята социална мрежа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Черната Златка хич не си губи времето, вече ще... СНИМКИ 18+

Промените в живота на Златка Димитрова валят една след друга. Откакто се раздели с Кирил Танев, моделката е във вихъра си във всяко отношение. Ангажиментите й валят един след друг, а наскоро видяхме, че с лекота променя и визията си. Наскоро Черната Златка подхвана и съвсем ново начинание – започна […]