Сара Джесика Паркър откровено за голите сцени и козметичните процедури

Определено “Сексът и градът” е продукцията, на която Сара Джесика Паркър дължи своята огромна популярност.
От интервю на актрисата за предаването на Хауърд Стърн за SiriusXM разбираме защо никога не сме я виждали в голи сцени в сериала.
Паркър казва, че още с прочитането на сценария е разбрала, че сериалът е различен и необикновен, но се е притеснявала от голите сцени. Ето защо от самото начало е заявила, че не се чувства комфортно да се показва без дрехи.
Тя е получила пълно разбиране от създателя на сериала Дарън Стар, който ѝ е казал, че със сигурност някоя от другите актриси, които ще участват, ще се съгласи на подобни сцени, така че няма проблем. Сара Джесика Паркър не упреква избора на която и да било своя колежка да се снима гола, а просто казва, че тя самата е срамежлива и това не е нейното нещо.
В интервюто се отваря и въпросът за козметичните процедури и пластични операции. 58-годишната актриса казва, че по принцип не обича да прекарва много време пред огледалото, защото смята, че изглежда добре.
Признава, че е обмисляла да си сложи ботокс, но така и не се е решила. Сара Джесика Паркър твърди, че не си е правила никакви пластични и козметични корекции, но е широкоскроена и разбира напълно хората, които го правят, пише People.
“Мисля, че хората трябва да правят всичко, което ги кара да се чувстват по-добре, излизайки през вратата.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това малко момиченце днес е една от най-големите звезди в България СНИМКА

Познахте ли кое е това момиченце от снимката?! Днес е една от най-големите ни фолк звезди и се радва на любовта не само на своите фенове, но и на колегите си.  Призната е за най-добрата в бранша, а зад гърба си има почти всички награди, които са раздавани от музикални […]

Subscribe US Now