Това малко момиченце днес е една от най-големите звезди в България СНИМКА

Познахте ли кое е това момиченце от снимката?! Днес е една от най-големите ни фолк звезди и се радва на любовта не само на своите фенове, но и на колегите си. 

Призната е за най-добрата в бранша, а зад гърба си има почти всички награди, които са раздавани от музикални класации, медии и телевизии. Може да се похвали, че в дискографията си има най-много хитове, които се пеят и от останалите й колежки. 
Точно така, малкото момиченце на снимките е фолк звездата Преслава. На кадрите тя е в детската градина и никой не подозира, че ч чака такова светло бъдеще и че вече 20 години няма кой да я измести от върха. 

Преслава е родена през 1984 година и преди броени дни навърши 39 години. За музикалната сцена я открива Милко Калайджиев, който почти насила я завлякъл в “Пайнер”. Тя не искала да става звезда, искала просто да пее. Но съдбата си знае работата и не случайно се превръща в най-обичаната и награждавана певица у нас. 

И до ден днешен Преслава не обича да снима клипове, прави го по задължение и колкото се може по-рядко. За нея най-важна е песента и залага на нея, а клиповете определено са й слабо звено. Но пък доказа, че може да бъде в сърцата на хората и без скъпи проекти и ефектни клипове.
Много пъти е казвала, че е сбъднала мечтата на майка си, която също пее добре, но се е отказала от музикална кариера в името на семейството. Сестрата на Преслава – Ивелина Колева, е също доста популярна певица, която се развива в народната музика./show.blitz.bg

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Евгени яхна страшна красавица, Валерия също се гушка с друг ВИДЕО

Изглежда е истина дистанцирането между Евгени и Валерия. Отдавна приключиха епизодите на романтичното риалити „Ергенът“ по БТВ, а снимките му още повече, но събитията в него и най-вече избора на Евгени продължават да вълнуват не малко хора. Двамата са следени неотлъчно в социалните мрежи и всяка промяна, отразена от някой от двамата […]

Subscribe US Now