Няма да повярвате като какъв работи Икебаната на Канарските острови

Певецът Деян Неделчев, известен в последните години като Икебаната, е е сменил професията и е започнал нова работа на Канарските острови.

Това обяви поетът и водещ на „По света и у нас“ Костадин Филипов. Двамата трябваше да представят заедно общата си песен „Счупени души“, но заради новата си работа музикантът пропусна събитието.
Оказа се, че Икебаната припечелва прехраната си като сервитьор на Канартските острови, след като от музика се видя, че с пари няма да се види. 
В столичен пиано-бар Филипов представи третата си стихосбирка „Нощ и нож“ (изд. „Персей“), в която са включени и няколко текста, по които вече са създадени песни. Авторът бе поканил изпълнителите им като Маргарита Хранова и Орлин Горанов да ги изпеят на живо на промоцията, пише “Телеграф”. 

Премиерно прозвуча и най-новата – „Счупени души“, но на запис, а преди това на видеоекрана бе прожектирано клипче, изпратено от Деян Неделчев от плажа под палмите. Косьо обясни, че певецът, притежател на един от 10-те най-уникални гласа в света, не може да присъства лично, тъй като е започнал работа като сервитьор на Канарите. „Трябва все пак някак да се изхранва“, добави поетът.
Той разказа и историята на песента, как около 20 ч. вечерта музикантът му е звъннал да го пита кое му е най-любимото стихотворение, за да направи песен по него, а 6 часа по-късно му е изпратил демозапис на композицията. Така баладата с аранжимент на Константин Джамбазов е записана във Варна, има и клип, вече наличен в YouTube. Косьо разкри още, че по същото стихотворение „Счупени души“ е написал музика и авторът на незабравимите шлагери „Детски спомен“, „С днешна дата“, „Няма пътища назад“ и много други – Димитър Пенев. Маестрото сам съобщил новината на поета, но малко след това влязъл в болница, където почина през юли. „Може би никога няма да можем да чуем неговата мелодия“, тъжно заключи майсторът на римите./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Зрители бесни на водещата и на Алекса след снощните "Игри на волята", валят страшни обиди

При последната елиминационна битка в “Игри на волята” жертва се оказа племето на Непобедимите, които трябваше да се съберат на съвет и да излъчат един от тях, който ще отиде да се бори за оставането си.  Съветът мина изключително тежко и мнозинството реши да изпрати Александра Фейгин, която да премери […]