Елизабет Хърли с поредна провокация по бански

Вече сме сигурни, че на Елизабет Хърли не й трябват специални поводи, за да облече банския и да зарадва последователите си с нови секси снимки. Винаги е добре обаче, когато има празници, с които да оправдае “дарове” за феновете си.
Този път 58-годишният модел избра да чества Деня на благодарността с две снимки. Облечена в цял червен бански, Лиз е в професионална кухня, застанала върху маса от неръждаема стомана, обсипана с плодове.
На втората снимка е с черен цял бански, заобиколена от готвачите и персонала на кухнята. “Честит Ден на благодарността от моята кухня на вашата”, гласи текстът към снимките. Хърли е живяла в САЩ и вероятно това е причината да отбележи американския празник.
Самите пък снимки вероятно са от скорошната й почивка в Тайланд, където моделът се отдаде на тотален релакс в луксозния спа курорт Chiva Som. По-рано Елизабет Хърли публикува и снимки от процедурите, на които се е подложила там.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която съди Мат Дейнън и Бен Афлек за тормоз

Адвокат от Ню Йорк заведе странно дело, обвинявайки Бен Афлек и Мат Деймън, че са преследвали и тормозили жена, чието име остава анонимно за момента, за да използват лични подробности от живота й в работата си, като дори са подслушвали дома й. Според съдебните документи, с които разполагат DailyMail, жената обвинява Афлек […]

Subscribe US Now